Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

B. Bασιλειάδης: Σήμερα κλείνει ένα όμορφο ταξίδι τριών ετών

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 16:26 Γράφτηκε από τον

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο τέως πλέον προπονητής του ΠΑΟ Γουβών αποχαιρέτισε την ομάδα την οποία υπηρέτησε πιστά τα τελευταία τρία χρόνια. 

Αναλυτικά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ Γουβών στο μήνυμα του αναφέρει: 

"Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, ένα όμορφο ταξίδι τριών ετών φτάνει στο τέλος του. Ένα ταξίδι όπου γευτήκαμε τα πάντα. Όλα έγιναν μέσα από πολλή προσπάθεια και δουλειά και τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Βρήκα δίπλα μου αξιόλογους ανθρώπους που με εμπιστεύφθηκαν. Σεβάστηκαν και αναγνώρισαν την δουλειά μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα πάντα λειτουργούσαμε σαν ομάδα. Αφιερώσαμε χρόνο και πολύ προσωπική ζωή για να αλλάξουμε πράγματα και να φέρουμε την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία σε άλλο επίπεδο. Νομίζω αυτό φαίνεται, αναγνωρίζεται, και δεν είναι δίκαιο να το αμφισβητεί κανείς. Δώσαμε όραμα και κίνητρο σε παιδιά της περιοχής μας. Όμως τα πράγματα φέτος δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Κανείς δεν ήθελε τη λύση της συνεργασίας όμως όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πρέπει να πέρνονται γενναίες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Αναλαμβάνω όποια ευθύνη μου αναλογεί και καλώ την διοίκηση αλλά και τον κόσμο των Γουβών τώρα στα δύσκολα να σταθεί στο πλευρό του Δήμου Φουντουλάκη μέχρι τέλους γιατί αξίζει. Προτρέπω όλους τους ποδοσφαιριστές τώρα που φεύγω να βοηθήσουν και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο ώστε να βρεί η ομάδα το δρόμο της. Να αποδείξουν σε όλους ότι δίκαια τους εμπιστεύομαι και τους εμπιστευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. 

Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους στεναχώρησα, είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε ανήκαν στη διοίκηση , είτε ήταν απλοί φίλαθλοι. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με κανέναν. Ευχαριστώ όλες τις διοικήσεις που συνεργαστήκαμε μέχρι σήμερα αλλά και αυτούς εκτός διοίκησης γιατί πραγματικά πάσχιζαν καθημερινά με ανιδιοτέλεια για το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ τα παιδιά μου, τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα αυτούς που ήταν κοντά μου και στα δύσκολα πρώτα χρόνια. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Βαϊραμάκη και Δημήτρη Δαριβιανάκη για την καλή και επικοδομιτική συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνουν. Ευχαριστώ τον φροντιστή μας κ. Γιώργο, τον βοηθό του Χρήστο, και τους εύχομαι πάντα υγεία και να καταφέρουν να φτάσουν την ομάδα εκεί που αξίζει. 

Φεύγω γεμάτος με ήσυχη την συνείδηση μου και ξέροντας ότι πάντα ήμουν εκεί για το καλό της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και την διοίκηση. Να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους όποτε χρειαστούν. Συνταξιδιώτες μου. Κάπου εδώ πρέπει να κατέβω. Καλή δύναμη . Καλή συνέχεια στον ΠΑΟ Γουβών. 

Με σεβασμό και ταπεινότητα 

Βασίλης Βασιλειάδης "

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)