Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Β. Βασιλειάδης: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα»

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 19:15 Γράφτηκε από τον

Οι Γούβες υποδέχονται την Βόνη στην πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ και άπαντες στο σύλλογο θα ήθελαν να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας των Γουβών, Βασίλης Βασιλειάδης, σε τοποθέτηση του στο Prismasport.gr, αν και τονίζει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, πιστεύει πως οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Επίσης ο Β. Βασιλειάδης μέσω των δηλώσεων του καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στη νέα προσπάθεια των Γουβών αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ματς στη Χερσόνησο.

Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγειά σε όλους. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να πραγματοποιήσει ότι στόχο έχει θέσει για τη νέα χρονιά και πάνω από όλα στο τέλος να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνει ακόμη καλύτερο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Όσον άφορα το παιχνίδι με τη Βόνη στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας έναντι ενός κάλου αντιπάλου, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες όμως οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι με την ίδια φιλοσοφία. Σίγουρα η ποιότητα του ράστερ έχει ανεβεί άλλα σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο των Γουβών να έρθει κοντά μας και να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)