Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Παραιτήθηκε από τον ΕΓΟΗ ο Γιάννης Ντελινταδάκης

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 20:50 Γράφτηκε από τον
Γιάννης Ντελινταδάκης Γιάννης Ντελινταδάκης

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας και μέλος του ΕΓΟΗ, Γιάννης Ντελινταδάκης ανακοίνωσε την παραίτηση του από την ομάδα της Βαγιάς.

Μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Γιάννης Ντελινταδάκης ανακοίνωσε την παραίτηση του, την οποία υπέβαλε στον πρόεδρο του ΕΓΟΗ Δημήτρη Κοροβέζο. Στην ανάρτηση αναφέρει πως παραιτείται γιατί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματα του σωματείου μετά τις τελευταία επεμβάσεις του υφ. Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Σήμερα την 14.30' συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) κύριο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΡΟΒΕΖΟ παρουσία του Μέλους Δ/Σ Ε.Γ.Ο.Η. κύριο ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και τους Ανακοίνωσα την Αμετάκλητη Απόφασή μου να Παραιτηθώ από Γενικός Γραμματέας και Μέλος του Δ/Σ Ε.Γ.Ο.Η. γιατί πλέον δεν μπορώ να υπερασπιστώ τα Νόμιμα Δικαιώματα του Σωματείου Μας και των Αθλητών μας μετά από τις Επεμβάσεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού οι οποίες βρίσκονται στα Όρια της Νομιμότητος και των Κανονισμών και θα φέρουν Τεράστια Καταστροφή στα Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία και δεν έχουν Ηθική Βάση. Συμφωνήσαμε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 να καταθέσω στην Συνεδρίαση του Δ/Σ την έγγραφη Παραίτησή μου ΙΩΑΝΝΗΣ Β ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search