Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τ. Σταματάκης: «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε οι στόχοι μας να γίνουν πραγματικότητα»

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 12:16 Γράφτηκε από τον
Τ. Σταματάκης: «Θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου, ώστε οι στόχοι της ομάδας να γίνουν πραγματικότητα» Τ. Σταματάκης: «Θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου, ώστε οι στόχοι της ομάδας να γίνουν πραγματικότητα»

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Τίμου Σταματάκη, μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Δία.

Ο ικανός κόουτς αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής του Δία, αντικαθιστώντας τον Κώστα Τσαγκαράκη.

Το έργο του στην Παλιανή δεν πέρασε απαρατήρητο από τη νέα του ομάδα, στην οποία όπως αποκάλυψε στο Prismasport.gr, έχουν ανανεώσει σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές κάτι που όπως είπε σημαίνει, ότι θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα τόνισε ότι το πλάνο των ανθρώπων του Δία τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τους οποίους και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε η ομάδα να κάνει πραγματικότητα τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr, ο Τίμος Σταματάκης:

«Ο τρόπος που εγινε η προσέγγιση από τους ανθρώπους της ομαδας και το πλάνο τους για την επόμενη σαιζον με βρίσκει σε όλα σύμφωνο οπότε και σε λίγο χρόνο καταλήξαμε. Όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές μένουν στην ομάδα που σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο δυνατή και ανταγωνιστικη ως εκ τούτου θα μπορέσει να πρωταγωνιστησει ξανά στο νέο πρωτάθλημα της Α2...  Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και εκείνο που μπορώ να διαβεβαιώσω όλους ειναι οτι θα κάνω οτι περνάει από το χέρι μου για κάνει η ομάδα πραγματικότητα τους στοχους που έχει θέσει.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)