Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Γ. Φιολιτάκης: «Βάλαμε τις βάσεις η Αγ. Βαρβάρα να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:10 Γράφτηκε από την
Ο Γιώργος Φιολιτάκης. Ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Το Δ.Σ της Αγίας Βαρβάρας Ψητοπωλείο Μαγεύματα και ο Γιώργος Φιολιτάκης δεν χρειάστηκαν αρκετό χρόνο συζήτησης για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Όπως είναι γνωστό συνεχίζουν μαζί και τη νέα χρονιά, στην οποία η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο Prismasport.gr για την ανανέωση της συνεργασίας με την Αγία Βαρβάρα Ψητοπωλείο Μαγεύματα και για τους στόχους που έθεσαν μακροπρόθεσμα με το Δ.Σ

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Φιολιτάκη:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. 

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων με την διοίκηση και στην τελευταία συνάντηση που είχαμε ήταν θέμα χρόνου να συμφωνήσουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ εγώ από την πλευρά μου είναι ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες. 

Είναι αλήθεια ότι την χρόνια που πέρασε υπήρξαν δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι βάλαμε τις βάσεις ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει τα επόμενα χρόνια. Πλέον θα ξεκινήσουμε άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα μπούμε στο γήπεδο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ