Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Η Τύλισος ευχαριστεί την Περιφέρεια, υπογράφηκε η σύμβαση για την αλλαγή του χλοοτάπητα

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 15:00 Γράφτηκε από τον
Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου. Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου.

Το Δ.Σ της Τυλίσου με ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για τη χρηματοδότηση του έργου «Αλλαγή Συνθετικού Χλοοτάπητα και προβολέων στο γήπεδο Τυλίσου».

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Συριγωνάκη για τη σημαντική συμβολή τους.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η σύμβαση για την αλλαγή του χλοοτάπητα υπογράφηκε την Τρίτη 19/1 στο Δήμο Μαλεβιζίου από τον Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα και τον ανάδοχο του έργου, Παναγιώτη Μοσχοβίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου (Α.Ο.Τ.) επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του, πρωτίστως στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη, για τη χρηματοδότηση του έργου: «Αλλαγή Συνθετικού Χλοοτάπητα και προβολέων στο γήπεδο Τυλίσου», του οποίου η σύμβαση για το μέρος που αφορά στην αλλαγή χλοοτάπητα, υπογράφηκε την Τρίτη 19/1/2021 στο Δήμο Μαλεβιζίου από τον Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα και τον Ανάδοχο του έργου κ. Παναγιώτη Μοσχοβίτη.

Η Περιφέρεια Κρήτης για άλλη μια φορά απέδειξε δια των εκπροσώπων της, ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αρωγός στον αθλητισμό και στα δημόσια έργα και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη σημαντική αυτή συμβολή της, αναλογιζόμενοι ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, μπορούν και οδηγούν την κοινωνία ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Ευχαριστούμε θερμά

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κουβίδης Βασίλης»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport