Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Τσερεβελάκης: «Να βρει τρόπο η Κυβέρνηση να χορηγήσει δωρεάν μοριακά τεστ στα σωματεία»

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 11:19 Γράφτηκε από τον

Στο prismasport.gr μίλησε ο προπονητής του Ρούβα Νίκος Τσερεβελάκης με αφορμή την διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας!

Ο Ηρακλειώτης προπονητής εξέφρασε την άποψη του ότι η πολιτεία και συγκεκριμένα η Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να χορηγήσει δωρεάν τα μοριακά τεστ στα σωματεία ενώ ευχήθηκε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η υγεία είναι πάνω από όλα, πιστεύω ότι το κράτος θα πρέπει να βρει τρόπο να χορηγήσει δωρεάν τα μοριακά τεστ σε όλα τα σωματεία ώστε να δείξει με πράξεις ότι πραγματικά βοηθάει και προάγει τον αθλητισμό, να βοηθήσει τον ερασιτέχνη παράγοντα να συνεχίσει, να βοηθήσει τα νέα παιδιά να συνεχίσουν να αθλούνται. Σταματήσαμε κάθε αθλητική δραστηριότητα από το Μάρτιο για το καλό της δημόσιας υγείας έτσι ώστε να βοηθήσουμε και εμείς από τη πλευρά μας να μην εξαπλωθεί ο ιός, μήπως ήρθε η σειρά τους να δώσουν δωρεάν όλα αυτά τα τεστ που τα σωματεία δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν και να μας δείξουν ότι πραγματικά είναι δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι; Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουμε όλοι υγιείς (τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα) ας κάνουν όμως και αυτοί αυτό που πρέπει για να μείνουμε μέσα στα γήπεδα και όχι έξω από αυτά. Εύχομαι υγεία σε όλο το κόσμο και γρήγορη επιστροφή στη κανονικότητα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport