Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Δ. Παπαδάκης: «Η Φαιστός δεν θα συμμετέχει αν αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος»

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 10:10 Γράφτηκε από τον
Φαιστός Φαιστός

Με δήλωση του στο Prismasport.gr ο πρόεδρος της Φαιστού, Δημήτρης Παπαδάκης, ξεκαθαρίζει πως η ομάδα των Βώρων δεν πρόκειται να συμμετέχει αν αποφασιστεί επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παράληλα ο πρόεδρος της Φαιστού τονίζει ακόμα ένα ζήτημα που μπορεί να απασχολήσει την επόμενη μέρα, αυτό της έλλειψης των χορηγών, χωρίς τους οποίους δεν μπορεί να υπάρξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Παπαδάκη:

«Η θέση μου όσο και του Δ.Σ. της Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΥ σχετικά με την συνέχιση η όχι των τοπικών πρωταθλημάτων, με ομόφωνη απόφαση είναι ότι δεν συμφωνούμε για συνέχιση του πρωταθλήματος! Αν βέβαια αποφασιστεί η συνέχιση του, εμείς σίγουρα δεν θα συμμετέχουμε με τις όποιες συνέπειες για την ομάδα μας.

Όλοι μας ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις! Προέχει η υγεία όλων μας! Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε όλοι υγιείς, με τις λιγότερες οικονομικές απώλειες ώστε να μπορεί να υπάρχει και του χρόνου πρωτάθλημα!

Γιατί ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς χορηγούς δεν θα μπορεί να συνεχιστεί μόνο από την συμβολή των παραγόντων! Σίγουρα θα πρέπει τα σωματεία και η κάθε Ε.Π.Σ. όλοι μαζί να πιέσουμε το υπουργείο αθλητισμού για βοήθεια των ερασιτεχνικών ομάδων που χωρίς αυτές δεν μπορούν να υπάρχουν και οι επαγγελματικές! Ελπίζω να το καταλάβουν νωρίς, γιατί οικοδόμημα χωρίς γερά θεμέλια θα πέσει πολύ εύκολα και γρήγορα»!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport