Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Αετός Ανωγείων: «Τα Ανώγεια έχουν το δικαίωμα και το χρέος να αυτοπροστατευτούν »

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 18:10 Γράφτηκε από τον

Με αφορμή τα θλιβερά γεγόνοτα (βανδαλισμούς) που έλαβαν χώρα στο χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου -Λυκείου η ομάδα του Αετού Ανωγείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις συμπεριφορές αυτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

????ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ???
Ο αθλητικός όμιλος ΑΕΤΟΣ Ανωγείων, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα
που σημειώθηκαν στο χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων, σημειώνει τα παρακάτω:
Είναι η πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό που λαμβάνουν χώρα κρούσματα, χαρακτηριστικά του υποκόσμου και του κοινωνικού περιθωρίου, σε ένα περιβάλλον που ουδέποτε εξέθρεψε και πολύ περισσότερο υιοθέτησε παρόμοιες συμπεριφορές.
Η Ανωγειανή κοινωνία και συνακόλουθα η επικρατούσα διαχρονικά ιδιότυπη νοοτροπία της, δεν καλλιέργησε ποτέ και δεν αποδέχτηκε ποτέ, συμπεριφορές και πρακτικές « αστικού» υποκόσμου. Αυτές οι θλιβερές ανθρώπινες υπάρξεις που κρύβονται στο σκοτάδι και επιβιώνουν χάρη στην μεγαλοψυχία και την ανεκτικότητα των Ανωγειανών θα πρέπει πάραυτα να εξοβελιστούν. Τα Ανώγεια έχουν το δικαίωμα και το χρέος να αυτοπροστατευτούν, εφαρμόζοντας την ανέκαθεν αποτελεσματική, παρεμβατική διαδικασία. Δεν πρέπει να επιτρέψουν πια την επιβίωση νοσηρών φαινομένων που ευδοκιμούν στην σκιά μιας « περήφανης, ευγενικής» σιωπής...Το κακό αναπτύσσεται και ευδοκιμεί εκεί που η ανοχή της κοινωνίας το επιτρέπει.
Εκ του Δ.Σ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search