Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Από το τοπικό Ρεθύμνου... μία «ανάσα» από την Α1 ΕΠΣΗ!

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 10:46 Γράφτηκε από τον

Πριν από λίγα χρόνια ο Αετός Ανωγείων βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης όταν αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα του Ρεθύμνου. 

Ωστόσο βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι Ανωγειανής καταγωγής οι οποίοι διαμένουν στο Ηράκλειο, πήραν την πρωτοβουλία και την απόφαση να μετακομίσουν τον Αετό Ανωγείων στο τοπικό του Ηρακλείου. 

Μία απόφαση που μπορεί να ξένισε στην αρχή πολλούς αλλά ήταν ιδιαίτερα ριζοσπαστική και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα. 

Ο Αετός Ανωγείων κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ' ΕΠΣΗ την σεζόν 2018-19 και πήρε την άνοδο στην Β2 ΕΠΣΗ. Πέρυσι (2019-20) πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία τερματίζοντας στην 3η θέση σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες στην Β' κατηγορία και κέρδισε την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ. 

Φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά στον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας έχοντας το απόλυτο σε 4 αγώνες και εφόσον επιστρέψουν τα πρωταθλήματα στην δράση και υπάρξει ανάλογη πορεία της ομάδας θα βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου. 

Ο Αετός στο κομμάτι της οργάνωσης έχει κάνει επίσης σπουδαία άλματα, έχει ποδοσφαιριστές υψηλής αξίας για την κατηγορία και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι προοδεύει έχοντας κύριο συστατικό το Ανωγειανό στοιχείο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search