Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Ψυχραιμία και αισιοδοξία στον Ζαρό για την κατάκτηση του τίτλου

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 16:46 Γράφτηκε από τον

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα και το ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση της ειδικά όταν το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο.

Στον Ζαρό μετά την ήττα από τον Ρωμανό παραμένουν ψύχραιμοι και δεν έχουν σκοπό να χάσουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Μια χρονιά στην οποία η ομάδα της Μεσαράς κατέβαλε υπερπροσπάθεια πετυχαίνοντας έναν άθλο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Ζαρού στο facebook.

Παράλληλα δίνεται το σύνθημα της επιτυχίας για τη συνέχεια με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν ότι συνεχίζεται η προσπάθεια στους τέσσερις τελικούς που απομένουν, προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο!

Αναλυτικά η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Ζαρού:

«Η ήττα αυτή σίγουρα αφήνει μια πίκρα, σε προπονητή παίχτες και φιλάθλους! Κι αυτό γιατί όλοι αυτοί αγαπάμε την ομάδα και ξέρουμε τις δυνατότητές της!
Δεν υπάρχει όμως καμία μα καμία αμφιβολία για τον μέχρι τώρα ΑΘΛΟ αυτής της ομάδας, η οποία παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας, έχοντας καταβάλει υπερπροσπάθεια όλη τη σεζόν! Άλλωστε, γι αυτό και στο τέλος του ματς καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, παρά την ήττα!
Συνεχίζουμε για τους τέσσερις τελικούς που θα μας χαρίσουν το πρωτάθλημα! Με τις επιστροφές των τιμωρημένου Κουρουθιανάκη και των τραυματιών Καλομοίρη & Χριστοφοράκη, με στόχο τις τέσσερις νίκες!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)