Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Ζαρός: Παραιτήθηκε ο Μ. Αλμπαντάκης και το Δ.Σ του σωματείου

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 14:32 Γράφτηκε από τον
Ζαρός Ζαρός

Την απόφαση να παραιτηθεί όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ της ομάδας, πήρε ο τέως πλέον πρόεδρος του Ζαρού, Χαράλαμπος Αλμπαντάκης.

Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/6 και ώρα 7μμ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, μετά από τον απολογισμό της χρονιάς, τις συζητήσεις και τις σκέψεις για την ερχόμενη σεζόν, ανακοινώθηκε η απόφαση παραίτησης του Προέδρου και των μελών του ΔΣ.

Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η νέα προσπάθεια σύστασης Δ.Σ του Μεσαρίτικου συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/6 και ώρα 7μμ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, μετά από τον απολογισμό της χρονιάς, τις συζητήσεις και τις σκέψεις για την ερχόμενη σεζόν, ανακοινώθηκε η απόφαση παραίτησης του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, από τις θέσεις Διοίκησης. Ως ημερομηνία για την πραγματοποίηση νέας προσπάθειας σύστασης Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζεται η Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 7μμ, στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου. Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να συμμετέχουν στο νέο κάλεσμα, για το μέλλον της ομάδας!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ