Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Καλυκάκης: «Εύχομαι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κανονικά το πρωτάθλημα»

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 19:37 Γράφτηκε από τον

Έτοιμη για την πρεμιέρα η Βόνη σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μιχάλη Καλυκάκη στο Prismasport.gr

Εκκίνηση στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Βόνης, η οποία φιλοξενεί το Σάββατο (10/10) στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών την Χερσόνησο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο τεχνικός της Βόνης, Μιχάλης Καλυκάκης, μίλησε στο Prismasport.gr για το ματς της πρεμιέρας, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την εκκίνηση και ευχήθηκε το πρωτάθλημα να αρχίσει και να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς προβλήματα από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Επιτέλους επιστροφή στα γήπεδα. Ο αντίπαλος της πρεμιέρας είναι γνωστός αντίπαλος σε εμάς από πέρυσι καθώς και οι δύο είμαστε νεοφώτιστοι.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε ιδιαίτερα θέματα αγωνιστικά.

Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Χερσόνησος.

Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο των προηγούμενων χρόνων, δηλαδή να σεβόμαστε τους πάντες αλλά και να διεκδικούμε το ποσοστό επιτυχίας, που μας αναλογεί και πάνω απ’ όλα να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα και πάνω απ’ όλα χωρίς προβλήματα από τον κορωνοϊό. Να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κανονικά το πρωτάθλημα.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport