Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Μ. Γαρεφαλάκης: «Η ανακοίνωση της Τριτωνίας με θίγει προσωπικά»

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 09:55 Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αστριτσίου, Μιχάλης Γαρεφαλάκης με επιστολή που έστειλε στο Prismasport.gr, θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση της Τριτωνίας, η οποία όπως είπε είχε απώτερο σκοπό να τον θίξει προσωπικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή του:

«Επειδή η ανακοίνωση της Τριτωνιας με έχει θίξει ως άνθρωπο αλλά και ως Πρόεδρο της Κοινότητας και αυτό τον σκοπό έχει ο συντάκτης του, Θα σας παρακαλέσω όπως ανεβάσετε το ευχαριστήριο προς τον Υπουργό Λευτέρη Αυγενακη. Το οποίο ανήρτησα εις την ιστοσελίδα ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ και το έκανα αυτό διοτι δεν είναι μόνο να ζητάμε, ασχέτως ότι δεν τα πήρανε για λόγους τους οποίους γνωρίζω και στις επόμενες ημέρες θα σας στείλω την σχετική απάντηση μου. Τον ευχαριστώ βέβαια γιατί όλος ο κόσμος ξέρει την βοήθεια την οποία έχω δώσει και ως αθλητής αλλά και ως Πρόεδρος της Κοινότητας. Τους ευχαριστώ για όλα.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αστριτσίου

Γαρεφαλάκης Μιχάλης.»

Διαβάστε εδώ και την ανάρτηση στην οποία αναφέρεται ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης και διαψεύστηκε από την ομάδα της Τριτωνίας.

«Οπως Πληροφορήθηκα από αξιόπιστη πηγή, εδώ και δύο μήνες, εγινε επιχορήγηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη, στο Αθλητικό Σωματείο Τριτωνιας της Κοινότητας μας. Κύριε Υπουργέ ως Πρόεδρος της Κοινότητας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υλική και ηθική προσπάθεια την οποία κάνετε για τα ερασιτεχνικά Σωματεία.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport