Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γαρεφαλάκης, η επιχορήγηση και η διάψευση της Τριτωνίας!

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 20:16 Γράφτηκε από τον

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Τριτωνία από ανάρτηση του παλαίμαχου διαιτητή, Μιχάλη Γαρεφαλάκη, για την οικονoμική επιχορήγηση

Ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης στην ανάρτηση του ανέφερε ότι σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, "έστειλε" την οικονομική επιχορήγηση για την ομάδα του Αστριτσίου και τον ευχαρίστησε για την βοήθεια του.

Ο πρόεδρος της Τριτωνίας, Μανώλης Συντιχάκης, έσπευσε να διαψεύσει την ανάρτηση του κ. Γραφελάκη τονίζοντας ότι το σωματείο ποτέ δεν έλαβε τα χρήματα αυτά!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα σχόλια υπάρχουν αναφορές από τον Μιχάλη Γαρεφαλάκη για το ποσό των 7.500 ευρώ και ότι από λάθος της διοίκησης δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα, ενώ ακολούθησε και η παρακάτω ανακοίνωση από την ομάδα του Αστριτσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν είχαμε καμία διάθεση να αναφερθούμε στο θέμα αλλά μετά την ανάρτηση του Προέδρου της Κοινότητας μας και τα διαφορά σχόλια που ακολούθησαν, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φίλους μας για τα εξής:
Τον Αύγουστο 2020 είχαμε συντάξει μια επιστολή προς την ΓΓΑ αλλά και άλλους φορείς, ζητώντας τους οικονομική βοήθεια για την διοργάνωση ενός μεγάλου τουρνουά παλαιμάχων και ακαδημιών που προγραμματίζαμε.

Ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την ΓΓΑ ότι εγκρίθηκε μια οικονομική επιχορήγηση για την ομάδα μας. Παρά την συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών δηλώνουμε ότι η ομάδα μας ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ δεν έχει λάβει μέχρι τώρα καμία οικονομική επιχορήγηση.

Η μη λήψη της επιχορήγησης δεν είναι ευθύνη του ΔΣ της ομάδας μας.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport