Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Περήφανος και ευχαριστημένος από τη νίκη στα Μάλια ο Στ. Ανωγειανάκης

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 12:37 Γράφτηκε από τον

Στο αποτέλεσμα της αγωνιστικής η Τριτωνία απέδρασε με σπουδαίο διπλό από τα Μάλια επί του ΠΑΝΟΜ (0-2) με γκολ των Μάρκου και Φραγκιαδάκη.

Δηλώσεις παρέθεσε στο prismasport.gr, περήφανος και ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας του ο Στέλιος Ανωγειανάκης, τονίζοντας ότι:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή την σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ κάλο αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα. Οι παίκτες μου εφάρμοσαν σε μεγάλο βαθμό το πλάνο που είχαμε,δώσαμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία,κάτι που καταφέραμε πολύ καλά αφού είναι το πρώτο ματς που δεν δεχτήκαμε γκολ.

Επιθετικά εφαρμόσαμε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ ,είχαμε και ένα δοκάρια από φάουλ ,και βγάζοντας πολύ ψυχή διάθεση ενέργεια και σωστή διαχείρισή κατακτήσαμε αυτή την μεγάλη νίκη.τα κεφάλια μέσα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα,συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και βλέποντάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Να δώσω συγχαρητήρια στην διαιτησία και να ευχαριστήσω την ομάδα των Μαλίων για τη φιλοξενία και να ευχηθώ στον φίλο Γιάννη καλή συνεχεία.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)