Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Τζώρτζης... ο αγνός πρόεδρος του Ρωμανού!

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 12:07 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Τζώρτζης είναι ένας από τους πιο αγνούς εν ενεργεία παράγοντες στο τοπικό του Ηρακλείου. Μακριά από τα «φώτα» θέλοντας να αφήσει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές να είναι εκείνοι οι πρωταγωνιστές.

Δεν επεμβαίνει, δεν διαμαρτύρεται δεν βγάζει ανακοινώσεις και αποτελεί μία ήρεμη δύναμη παράγοντα που φαίνεται ότι αγαπάει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο!

romanos

Μπήκε στο συμβούλιο της ομάδας σαν απλό μέλος, όταν ο Ρωμανός κέρδισε την άνοδο από την Γ’ κατηγορία στην Β’ ΕΠΣΗ. Αμέσως οι «κιτρινόμαυροι» προβιβάστηκαν στην Α2 ΕΠΣΗ, όπου ανέλαβε τότε πρόεδρος το καλοκαίρι της ίδια χρονιάς, κάνοντας τον σχεδιασμό της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Γιαμαλάκη.

Περίπου 12 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας ο κ. Τζώρτζης και το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τις εξαιρετικές χρονιές που πραγματοποιεί ο Ρωμανός στην Α1 ΕΠΣΗ.

Το έργο του δεν έχει σταματήσει μιας και το γήπεδο στην Ελιά είναι στολίδι για την ομάδα ενώ το παράξενο μέσα σε όλα είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το χωριό της Ελιάς και έχει αγαπήσει τόσο την περιοχή όσο και το σωματείο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα