Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Έκπληκτος με τις κατηγορίες για άσεμνες χειρονομίες ο Χαλκιαδάκης

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 16:10 Γράφτηκε από τον
Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης (Ρωμανός - ΠΑΟΚρουσώνα 2-0) Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης (Ρωμανός - ΠΑΟΚρουσώνα 2-0)

Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚρουσώνα και ανέφερε για χειρονομία του ποδοσφαιριστή του Ρωμανού Αλέξανδρου Χαλκιαδάκη κατά τον πανηγυρισμό του στο γκολ (έκανε το 2-0), ο ίδιος μέσα από το prismasport.gr θέλησε αν απαντήσει!

Ο αριστερός μπακ της ομάδας της Ελιάς κάνει λόγο για προϊόν φαντασίας και ψευδών δηλώσεων μιας και έχει ως αποδεικτικό στοιχεία την κάμερα της Κρήτη TV που βιντεοσκόπησε τον αγώνα και μπορεί όποιος θέλει να δει διαδικτυακά τα στιγμιότυπα του αγώνα. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Αλέξανδρου Χαλκιαδάκη στο prismasport.gr

«Με έκπληξη και απορία διάβασα χτες το βράδυ την δημόσια τοποθέτηση της ομάδας του Κρουσώνα σε βάρος μου. Προσπαθεί να με διαβάλει με ψευδής δηλώσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις για κάτι το οποίο είναι προϊόν φαντασίας. Η απάντηση μου σε όλο αυτό είναι πως η αλήθεια δεν έχει αντίπαλο και προκαλώ όποιον έχει αμφιβολία να παρακολουθήσει διαδικτυακά το δελτίο ειδήσεων του Κρήτη TV στις 19/2/2020 και στο λεπτό 56:20 και να δει αν υπάρχει το υψωμένο δάχτυλο και η άσεμνη χειρονομία που μου καταλογίζουν. Όλα τα χρόνια και όπου αγωνίζομαι δίνω το 100% μου και σέβομαι όλους τους συλλόγους ξεχωριστά και αυτό που αντιπροσωπεύουν γιατί αυτό λέει η ηθική μου. Η αντιπαλότητα διαρκεί μονάχα 90 λεπτά .Πόσο μάλλον δε με τον ΠΑΟΚ που τον στήριξα αγωνίστηκα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και πιστεύω κάθε υγιής φίλαθλος του Κρουσώνα το γνωρίζει αυτό. Τέλος και βέβαια το θεωρώ τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας και που είμαι κομμάτι της μεγάλης ιστορίας της»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)