Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς: «Ο Ρωμανός μας κάνει περήφανους, να αγκαλιάσουμε τη σπουδαία προσπάθεια»

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 09:30 Γράφτηκε από την

Στο πλευρό του Ρωμανού στέκεται ο Πολιστιστικός Σύλλογος Ελιάς, ο οποίος με ανακοίνωση του συγχαίρει την ομάδα για τη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ. «Ο Ρωμανός μας κάνει περήφανους, να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτή τη σπουδαία προσπάθεια«, τονίζουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς χαιρόμαστε όταν το χωριό μας γίνεται γνωστό σε όλο και περισσότερο κόσμο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και πολλές φορές και εκτός νομού.
Έναν από τους βασικούς αρωγούς αυτής της αναγνωσιμότητας αποτελεί η ομάδα μας, ο "Α.Ο. Ρωμανός", όπου και φέτος μας κάνει περήφανους όχι μόνο με την σπουδαία πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αλλά και στο κύπελλο της ΕΠΣΗ, όπου χθες (Τετάρτη 18/12) στο γήπεδο μας επικράτησε με σκορ 2-1 απέναντι στον μια κατηγορία ανώτερο, "Α.Ο. Πόρος", περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν, στους παίχτες, στην διοίκηση, καθώς και στον κόσμο και θερμή παράκληση, να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτήν την σπουδαία προσπάθεια!!!».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)