Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Η κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον Ρωμανό

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 09:05 Γράφτηκε από την

Οι διοικούντες του Ρωμανού, παλιοί και νέοι αποτελούν κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο, γεγονός που αποτυπώνεται από τις πράξεις τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τα νέα μέλη που έχουν εισέλθει στο Δ.Σ ακολουθούν το ήθος και τη νοοτροπία των παλαιότερων με την ομάδα της Ελιάς να προάγει ποδοσφαιρικό πολιτισμό και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Ρωμανός φιλοξενεί τον Πόρο για τις προπονήσεις του στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Ελιάς. Στον αγώνα της Τετάρτης 18/12 στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΠΣΗ, στο οποίο οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες, γεγονός που συμβαίνει συχνά στα γήπεδα.

Μετά τη λήξη του αγώνα (ο Ρωμανός πήρε μεγάλη πρόκριση με 2-1) οι ιθύνοντες του συλλόγου προσκάλεσαν τον Πόρο σε δείπνο, προκειμένου όπως είπαν να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε τα δύο σωματεία διατηρούν άριστες σχέσεις και οι εντάσεις της στιγμής μέσα στο άγχος του αγώνα περνούν σε δεύτερη μοίρα και λύνονται άμεσα.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ