Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Μ. Καουκάκης σε ΠΑΟΚ: «Εις το επανιδείν»

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 13:17 Γράφτηκε από τον

O Μανώλης Καουκάκης έπειτα από ένα χρόνο γεμάτο με συμμετοχές έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Κρουσώνα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Fcebook θέλησε να πει ένα ευχαριστώ για όλα όσα πέρασε αυτό τον ένα χρόνο που βρισκοταν στην ομάδα.

Ο Μανώλης Κακουκάκης αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μπουμάκη τον οποίο χαρακτήρισε κόσμημα για το τοπικό και όχι μόνο ποδοσφαιρικό τοπίο, ενώ στο κλείσιμο του κειμένου είπε εις το επανιδείν και όχι αντίο στην ομάδα του Κρουσώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Έπειτα από 1 χρόνο γεμάτο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω.

Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, χάρηκα που υπήρξα μέλος αυτού του ιστορικού σωματείου και που βοήθησα να φτάσουμε ως τη κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ας μη γευτήκαμε στο τέλος αυτή τη διάκριση.

Υπήρξα μέλος σε μια ομάδα γεμάτη από παίκτες πρωταθλητές με γεμάτα βιογραφικά από συμμετοχές απο εθνικές κατηγορίες.Με ένα πρόεδρο κ.Μπουμακη κόσμημα για το τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρικο τοπιο. Με ένα καταπληκτικό φροντιστή αλλά και άλλους όπως το γενικό αρχηγό κ.Λεμονακη και κ.Μακατουνακη Μύρο.

Το μόνο λοιπόν σίγουρο είναι ότι απέκτησα φίλους καλούς, και αποχαιρετώ με το ίδιο όμορφο τρόπο αυτή τη παρέα όπως ακριβώς ήρθα.Εις το επανιδείν λοιπόν και ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα.!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα