Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινάει από τη θέση του φαβορί, αλλά...

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 18:30 Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚρουσώνα ΠΑΟΚρουσώνα

Ο ΠΑΟΚρουσώνα μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο.

Η άφιξη ενός νεαρού και ελπιδοφόρου τεχνικού όπως ο Μάριος Σηφάκης, οι πολύ καλές και μετρημένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι από τη διοίκηση, καθώς φυσικά και η μεγάλη θέληση να πραγματοποιηθεί ο στόχος θέτουν την ομάδα του ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Άλλωστε η ιστορία και η βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ τον... καταδικάζει να πρωταγωνιστεί στα τοπικά δρώμενα του ποδοσφαίρου. Μάλιστα σε μία κατηγορία που δεν υπάρχουν τα «βαριά χαρτιά» από οικονομικής άποψης, όπως στο πρόσφατο παρελθόν τα πάντα φαίνονται ανοιχτά για όλους και είναι σίγουρα μία ευκαιρία που ο ΠΑΟΚ πρέπει να αρπάξει.

Βεβαίως οι άνθρωποι της ομάδας του Κρουσώνα ξέρουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να έρθει ο πολυπόθητος τίτλος και να αποδείξουν τον τίτλο του φαβορί στον αγωνιστικό χώρο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Μάριο Σηφάκη και τους ποδοσφαιριστές του. Να «πετάξουν» από πάνω τους το άγχος που έχει αυτός που οφείλει να πρωταγωνιστεί και να κοιτάνει ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, έχοντας πάντα το μεγάλο στόχο...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα