Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Βολονάκης: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη κόντρα στην Τριτωνία»

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 15:17 Γράφτηκε από τον

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ο ΠΑΟΚρουσώνα έχει άσχημο απολογισμό έχοντας δυο ήττες και δυο ισοπαλίες και έχει ως άμεσο στόχο την επιστροφή στις νίκες για να ανέβει η ομάδα τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. 

Οι "ασπρόμαυροι" αυτή την Κυριακή θα υποδεχθούν την Τριτωνία και το θετικό για τον προπονητή της ομάδας είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Ο Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στο prismasport.gr για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Τριτωνία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚρουσώνα τόνισε ότι έχουν μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς όποιος και αν είναι ο αντίπαλος τους, έτσι ώστε να καλύψουν με την αρχή του δεύτερου γύρου την ελλιπή συγκομιδή του πρώτου γύρου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η νίκη είναι επιτακτική για το ερχόμενο παιχνίδι,όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει την σημασία του αγώνα με την Τριτωνία. Στην φάση που βρισκόμαστε δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος, με κάθε σεβασμό στην Τριτωνία αλλά έχουμε στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με στόχο να κάνουμε τέτοια πορεία προκειμένου να καλύψουμε την ελλιπή συγκομιδή του πρώτου γύρου".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)