Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Μαλεβιζίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚρουσώνα

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 10:58 Γράφτηκε από τον

Αντιπροσωπεία του Δήμου Μαλεβιζίου στο γήπεδο Κρουσώνα με φόντο...τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΗ και όχι μόνο!

Τις γηπεδικές καθώς και τις Αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του γηπέδου Κρουσώνα επισκέφτηκαν την Τετάρτη (06/11/2019) ο αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Κουτσογιάννης Μπάμπης καθώς και ο ειδικός σύμβουλος και υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Νικόλαος Πατραμάνης. Αυτή η επίσκεψη έγινε προκειμένου να δουν και να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του Δήμου Μαλεβιζίου για τις βελτιώσεις και τα έργα που χρειάζεται να γίνουν τόσο εντός όσο και εκτός των γηπεδικών εγκαταστάσεων, μιας και στο γήπεδο Κρουσώνα θα φιλοξενηθεί ο τελικός του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Επιπλέον θέλησαν να μάθουν τι γίνεται με το μείζων θέμα που αφορά το υπερσύγχρονο γυμναστήριο που βρίσκεται στο γήπεδο, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚρουσώνα Κώστα Μπουμάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου να δίνουν το παρών και ανέπτυξαν το σπεκτικό καθώς και το μάστερ πλαν για να μετατραπεί αυτό το γήπεδο σε στολίδι, όχι μόνο του Κρουσώνα αλλά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όπως τονίζουν μάλιστα, επιθυμούν να γίνει το γήπεδο του Κρουσώνα πόλος έλξης αθλητισμού - πολιτισμού-παραγωγής αθλητών-πρωταθλητών. Οι κύριοι Κουτσογιάννης και Πατραμάνης εξέφρασαν την στήριξη τους τόσο στα έργα που πρέπει να γίνουν όσο και στο σχέδιο του ΠΑΟΚ για άνοιγμα προς την ευρύτερη περιοχή, ως σημείο αναφοράς στις αθλητικές υποδομές και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (08/11) θα ενημερωθεί από το Δ.Σ. και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κύριος Μενέλαος Μποκέας 

"Ο ΠΑΟΚρουσώνα ευχαριστεί και εύχεται από καρδιάς στην υλοποίηση των έργων, μα και στην βοήθεια για να γίνει ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κρουσώνα κοιτίδα αυριανών υγειών πολιτών"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ