Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΝΟΜ: Από την πτώση του 2013 στην άμεση επιστροφή και την «μονιμοποίηση» στην Α1 ΕΠΣΗ!

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 17:24 Γράφτηκε από τον

Επτά συνεχόμενα χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία του στην Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΝΟΜ

Η ομάδα των Μαλίων βρίσκεται για επτά συναπτά έτη στην Α1 ΕΠΣΗ, όμως η σεζόν 2012-13 είχε στραβώσει και τον είχε στείλει, έστω και για ένα μόνο χρόνο στην Α2.

Πάμε να δούμε μαζί τι ακριβώς συνέβη εκεί την χρονιά αλλά και τι επακολούθησε ώστε να φτάσουμε στον σημερινό ΠΑΝΟΜ που πρωταγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ.
2012-13, δραματική σεζόν για την ομάδα των Μαλίων, που την οδήγησε στον υποβιβασμό της στην Α2 ΕΠΣΗ.

Εκείνη την χρονιά δεν πήγε τίποτα καλά με αποτέλεσμα ο ΠΑΝΟΜ να πανηγυρίσει μόλις τέσσερις νίκες στα τριάντα παιχνίδια που έδωσε και κατέληξε στην 15η θέση συλλέγοντας μόλις 18 βαθμούς και όντας πάνω μόνο από την ουραγό, Χερσόνησο.

Έτσι η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Α2 ΕΠΣΗ, όπου δεν έκατσε βέβαια και πολύ καθώς κατακτώντας την 4η θέση συλλέγοντας 62 βαθμούς σε 30 παιχνίδια πανηγύρισε την άνοδο για την 1η κατηγορία της ΕΠΣΗ μαζί με τους ΕΓΟΗ, Ανάλιψη, Ασίτες και Αγία Βαρβάρα.

Στην επανεμφάνιση του στην Α1 ΕΠΣΗ, ως νεοφώτιστος πλέον, ο ΠΑΝΟΜ βρήκε μπροστά του το σύστημα των ομίλων και εκείνος βρέθηκε στον 1ο όμιλο, όπου τερμάτισε στην 5η θέση και βρέθηκε στον όμιλο ανόδου, όπου τερμάτισε εκ νέου 5ος και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.

Την σεζόν 2015-16, ο ΠΑΝΟΜ βρέθηκε στον 2ο όμιλο, όπου τερμάτισε στην 4η θέση και βρέθηκε στον όμιλο τίτλου, τερματίζοντας εκεί στην 10η θέση και παραμένοντας στην Α1 ΕΠΣΗ.

Την επόμενη χρονιά, 2016-17, επιστρέψαμε στο σύστημα του ενός ομίλου και πάλι, όπως στο παρελθόν και ο ΠΑΝΟΜ τερμάτισε στην 9η θέση με 59 βαθμούς μετά από 38 αγώνες.

Το 2017-18 ήταν η καλύτερη χρονιά του ΠΑΝΟΜ τα τελευταία χρόνια καθώς κατάφερε να πάρει την 2η θέση με 64 βαθμούς μετά από 34 παιχνίδια πίσω μόνο από τον Γιούχτα!

Την σεζόν 2018-19 βρέθηκε μία… ανάσα από τα Play-off, όμως τελικά για ένα μόλις βαθμό δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην 5η θέση ένα μόλις βαθμό πίσω από τον Αλμυρό, που ήταν η τελευταία ομάδα, που προκρίθηκε στα Play-off.

Πέρυσι βρέθηκε στην 6η θέση με 37 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και απολογισμό 11-4-10.

Φέτος ο ΠΑΝΟΜ έχει ξεκινήσει με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και βρίσκεται στην 6η θέση και ελπίζει μετά την διακοπή να πετάξει ακόμη πιο ψηλά με στόχο το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι μία άνοδο, που πλησιάζει αρκετές φορές αλλά δεν τα καταφέρνει μέχρι τώρα, μήπως φέτος ήρθε η ώρα; Θα δείξει ο χρόνος όταν έρθει η επανέναρξη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport