Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο ΠΑΝΟΜ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 11:21 Γράφτηκε από τον

Η ομάδα του ΠΑΝΟΜ όσο περνάνε οι μέρες ανεβαίνει αγωνιστικά στην προετοιμασία της.

Η επιστροφή του Δημήτρη Τζιράκη και η διαφαινόμενη επιστροφή του Στέλιου Παρθενιάδη ο οποίος το προηγούμενο διάστημα απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάνουν την ομάδα του ΠΑΝΟΜ ιδιαίτερα ανταγωνιστική ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Το γεγονός το οποίο χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς για την ομάδα των Μαλίων είναι ότι αποτελείται κατά 90% από γηγενής ποδοσφαιριστές. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι στον ΠΑΝΟΜ έχουν δώσει έμφαση την φετινή σεζόν στην αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου με την αλλαγή τάπητα, αλλά και στον πλήρη εκσυγχρονισμό του γυμναστηρίου του γηπέδου από προσωπική εργασία και έξοδα των ανθρώπων της ομάδας.

Φέτος στα Μάλια θέλουν να «κρεμάσουν» το καλάθι μέχρι εκεί που φτάνουν… λόγω του ότι είναι δύσκολη εποχή λόγω πανδημίας και προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλά τον πήχη έτσι ώστε να είναι 100% συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος ο ΠΑΝΟΜ έδωσε φιλικό την Τετάρτη κόντρα στην Νεάπολη όπου γνώρισε την ήττα με 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Κουλούρα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και ορισμένοι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο ακόμα χρειάζεται χρόνος για ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα