Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Κρητικός: «Η ζωή κι η ιστορία δεν έχουν παύλες»

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 09:27 Γράφτηκε από τον
Νίκος Τζώρτζογλου και Γιάννης Κρητικός Νίκος Τζώρτζογλου και Γιάννης Κρητικός

Ο ΠΑΝΟΜ από χθες, είναι κυπελλούχος ΕΠΣΗ για την σεζόν 2019/20, κάτι που όμως μένει μοναχά στα λόγια καθώς όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, η φετινή χρονιά δεν θα προσμετρηθεί για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας των Μαλίων, Γιάννης Κρητικός εξέφρασε την έναντίωση του πάνω σε αυτό το κομμάτι μέσω ανάρτησης του στα social media, τονίζοντας πως η ζωή κι η ιστορία δεν έχουν παύλες.

Στο τέλος της ανάρτησης του ο Γιάννης Κρητικός, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Βασιλάκη για τελευταία φορά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γιάννης Κρητικός:

«Αγαπητέ φίλε Νίκο και πρόεδρε της ΕΠΣΗρακλείου παρακολουθησα την κλήρωση για την ανάδειξη του τυπικά κυπελούχου Ηρακλείου για το έτος 2020 . Καταρχήν θεωρώ ότι οι τίτλοι πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΝΟΜ με πρόταση δική του δικαίως λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα ζήτησε να αυξηθούν οι πιθανότητες του Γιούχτα με ενα επιπλέον λαχνό .Η διαδικασία τον έχρισε κυπελλούχο. Όμως η ζωή και η Ιστορία δεν έχει παύλες. Πρέπει να αναγράφετε το ποιός είναι κυπελλούχος και με ποιον τρόπο ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον ιστορικά κενά αλλά και να θυμίζει τι συνέβη στην ανθρωπότητα και μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Κληρώσεις υπήρχαν και στο παρελθόν για διαφορετικούς λόγους και η ιστορία το κατέγραψε. Με απόλυτο σεβασμό στον τρόπο σκέψης όλου του συμβουλίου νομίζω για τους πιο πάνω λόγους ότι πρέπει να οριστεί ουσιαστικά κυπελλούχος Ηρακλείου για το έτος 2020 ΠΑΝΟΜαλίων. Τελειώνοντας θέλω να αναφερθώ στην απώλεια ενός αγαπημένου και αξιόλογου εκπροσώπου της ΕΠΣΗ του Γιάννη Βασιλάκη .Καλό ταξίδι φίλε και κρατάω αυτό το παντοτινό σου χαμόγελο όποτε συναντιόμασταν.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport