Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Γιάννης Κουλούρας: «Μας δυσκόλεψε το άναρχο ποδόσφαιρο της Γόρτυνας»

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 13:41 Γράφτηκε από την

Στην τακτική που ακολούθησε στον μεταξύ τους αγώνα η Γόρτυνα στάθηκε στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr, ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κουλούρας.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα των Αγίων Δέκα χρησιμοποίησε και άλλους τρόπους για να πάρει αποτέλεσμα, όπως διαμαρτυρίες, τραυματισμούς και καθυστερήσεις. Σε συνδυασμό και με τον κακό αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΝΟΜ δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, ενώ ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και σε ένα πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κουλούρα:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα κλεισμένη έξω από την περιοχή. Έπαιξαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσαν με άλλους τρόπους να πάρουν αποτέλεσμα, όπως με τραυματισμούς, καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες. Το άναρχο ποδόσφαιρο του αντίπαλου μας δυσκόλεψε, όπως και ο κακός αγωνιστικός χώρος, ωστόσο είχαμε καλές ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Η Γόρτυνα σε μια ατομική προσπάθεια πρηγήθηκε, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ζητήσαμε και ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον Λυδάκη, αλλά ο διαιτητής δεν το έδωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, βρήκαμε ξανά ευκαιρίες και καταφέραμε τελικά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport