Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανασυντάχθηκε οργανωτικά και δηλώνει το παρών στην Α1 ΕΠΣΗ ο ΟΦΑ

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 11:35 Γράφτηκε από τον
ΟΦΑ ΟΦΑ

Χαμογελά αισιοδοξίας στον ΟΦΑ μετά από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι την περασμένη Τετάρτη με την δυναμική συμμετοχή φίλων της ομάδος, φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Η ομάδα του Αρκαλοχωριου έχει κάθε λόγο να ατενίζει το μέλλον της με θετική οπτική καθώς το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης έδειξε ότι ο ΟΦΑ για άλλη μια αγωνιστική χρονιά θα δηλώσει το παρών στην Α1 κατηγορία στην οποία όχι μόνο κατάφερε πέρυσι να παραμείνει με την αγωνιστική της άξια κόντρα στα προγνωστικά άλλα και η παρουσία του Αρκαλοχωρίου στα ψηλά σαλόνια του τοπικοί πρωταθλήματος είναι αδιαπραγμάτευτη.

Αν και υπήρχαν αμφιβολίες για την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση του σωματείου προκείμενου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό την νέα σεζόν, οι αμφιβολίες αυτές έγιναν παρελθόν όταν στην Γενική Συνέλευση επιχειρηματίες που αγαπούν την ομάδα έβαλαν πλάτη και ανέλαβαν να σχηματίσουν επιτροπή δημοσίων σχέσεων και χορηγιών ώστε να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Η οργανωτική διεύρυνση για τον ΟΦΑ συνεχίζεται και η διοίκηση του μας ενημερώνει ότι στην δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας ας είναι ο αθλητισμός η διέξοδος από το γκρίζο κάδρο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα