Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Το ευχαριστώ της Μινωικής στον Γ. Χατζησεβαστό

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 11:43 Γράφτηκε από τον

Μέσω ευχαριστήριας επιστολής  ο Ποδοσφαρικός Αθλητικός Σύλλογος Μινωικής θελησε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Χατζησεβαστό για την προσφορά του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο σύλλογος της Φορτέτσας τόνισε ότι κατά την τετράχρονη συνεργασία τους ανέβασε όχι μόνο την ποιότητα, το ήθος και την συμπεριφορά των παικτών, αλλά και των φιλάθλων που στόλιζαν τις εξέδρες με την άψογη παρουσία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου.

Στο τέλος της επιστολής η Μινωική διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτύχει την επάξια και ισότιμη αντικατάστασή του προς όφελος της ομάδας.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της Μινωικής προς τον Γ. Χατζησεβαστό:

Ευχαριστήρια επιστολή της ΠΑΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ προς τον προπονητή κ. Χατζησεβαστό Γιάννη

Η οικειοθελής αποχώρηση του προπονητή κ. Χατζησεβαστού Γιάννη δημιούργησε την ανάγκη στο Δ/Σ της ΠΑΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο πάνω από όλα, και συνεργάτη των ανθρώπων του σωματείου μας για την ανεκτίμητη και δημιουργική προσφορά των τεσσάρων χρόνων που υπηρέτησε από την θέση του προπονητή την ομάδα μας.

Θέλει να ευχαριστήσει ένα σημαντικό άνθρωπο, ένα παιδαγωγό που πάνω από τα μαθήματα ποδοσφαίρου προς τους αθλητές μας, έθεσε ως στόχο του τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Στην τετράχρονη συνεργασία, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ανέβασε όχι μόνο την ποιότητα, το ήθος και την συμπεριφορά των παικτών μας, αλλά και των φιλάθλων μας που στόλιζαν τις εξέδρες με την άψογη παρουσία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου. Η οριστική απόφαση οικειοθελής αποχώρησής του μας δημιούργησε μεγάλη λύπη γιατί χάνουμε ένα πολύτιμο συνεργάτη, που όμως σεβόμαστε την αιτιολογημένη από αυτόν απόφαση και του ευχόμαστε από καρδίας όλα τα μέλη του Δ/Σ, οι αθλητές και οι συνεργάτες καλή επιτυχία και σταδιοδρομία σε όποιο μετερίζι ο ίδιος επιλέξει να προσφέρει στο μέλλον γιατί πιστεύουμε ότι ο κ. Χατζησεβαστός και το έχει και το αξίζει.

Τέλος, το Δ/Σ απευθυνόμενο προς τα μέλη του, τους ανθρώπους και τους παίκτες μας,διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτύχει την επάξια και ισότιμη αντικατάστασή του προς όφελος της ομάδας που αγαπάμε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)