Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

«Βροχή» τα συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Μινωικής

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 12:58 Γράφτηκε από τον

Ο ΠΟΑ, η Αγία Βαρβάρα, ο ΑΟΤ, ο Αλμυρός, η Τριτωνία, η Γόρτυνα και ο ΕΓΟΗ με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα συλλυπητήρια τουςστον πρόεδρο της Μινωικής, Βαγγέλη Αλατσατιανό για τον θάνατο της μητέρας του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΠΟΑ

«Ο πρόεδρος Γιώργος Λέλεκας και το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στο σωματείο της Μινωικής και στον πρόεδρό του Βαγγέλη Αλατσατιανό για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Χρυσαυγής.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ

«Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον φίλο Πρόεδρο της Μινωικής Βαγγέλη Αλατσατιανό για την απώλεια της μητέρας του..
Του ευχόμαστε να ναι πάντα καλά να την θυμάται».

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

«Η Διοίκηση ,το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΑΒ Ψητοπωλείο Μαγεύματα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον πρόεδρο της Μινωικής, Βαγγέλη Αλατσατιανό, για τον θάνατο της μητέρας του».

ΑΟΤ

«Το Δ.Σ. το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Μινωικής Βαγγέλη Αλατσατιανού για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας».

ΑΛΜΥΡΟΣ

«Το Δ.Σ του Αλμυρού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Μινωικής Βαγγέλη Αλατσατιανό για τον θάνατο της μητέρας του».

ΓΟΡΤΥΝΑ

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Γόρτυνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Μινωικής Βαγγέλη Αλατσατιανό για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Αιωνία της η μνήμη».

ΕΓΟΗ

«Το Δ.Σ του ΕΓΟΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Μινωικής Βαγγέλη Αλατσατιανό για τον θάνατο της μητέρας του».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport