Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Ανακατατάξεις στις κατηγορίες με τις παραιτήσεις ομάδων από την Α1 ΕΠΣΗ!

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 11:30 Γράφτηκε από την

Της Κατερίνας Σγουρού

"Πονοκέφαλο" έχει προκαλέσει στην ΕΠΣΗ η παραίτηση ομάδων από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και η πρόθεση τους να αγωνιστούν στις παρακάτω κατηγορίες! 

Επίσημα η Αγία Βαρβάρα έχει ανακοινώσει δημόσια ότι θα δηλώσει συμμετοχή στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr άλλη μια ομάδα ενδέχεται να μην λάβει μέρος στην πρώτη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η Ένωση διανύει το πιο "θερμό" ίσως καλοκαίρι, καθώς καλείται να λύσει τον γρίφο με την συμπλήρωση των κενών, τα οποία δεν αποκλείεται να είναι περισσότερα μέχρι την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής. Σε συνδυασμό και με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και τη δημιουργία του κρητικού ομίλου στη Γ΄Εθνική ουδείς δεν γνωρίζει ακόμη αν ανέβουν και άλλες ομάδες από το Ηράκλειο. Τι θα μπορούσε να πράξει η διοργανώτρια; Η Α1 ΕΠΣΗ σύμφωνα με την προκήρυξη αποτελείται τωρινά από 16 ομάδες και θα πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις με ομάδες από την Α2 ΕΠΣΗ εφόσον το επιθυμούν να πάρουν το εισιτήριο ανόδου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θετικό κλίμα, καθώς τα σωματεία δεν βλέπουν με θετικό μάτι μια ενδεχόμενη άνοδο. Σε διαφορετική περίπτωση η ΕΠΣΗ ίσως αναγκαστεί να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΗ, η οποία θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων, χωρίς υποδείξεις και παρεμβάσεις. 

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)