Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας η συνάντηση της ΕΠΣΗ με τα σωματεία της Α1

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 10:59 Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένη να γίνει η δεύτερη συνάντηση των σωματείων της Α1 κατηγορίας με την ΕΠΣΗ, στα γραφεία της Ένωσης, ωστόσο αναβλήθηκε μέχρι νεότερας.

Το ραντεβού είχε δοθεί με σκοπό να συζητηθούν αρκετά θέματα που απασχολούν τα σωματεία της Α1 ΕΠΣΗ, κυρίως οικονομικά ζητήματα αλλά και προγραμματισμού. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της Α1 ΕΠΣΗ καθώς για την ώρα έχουμε 15 ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή και ψάχνουν την 16η ομάδα για να καταρτιστεί ο όμιλος.

Για την ώρα πάντως έχουμε την άρνηση του Ασημίου στην πρόταση που τους έγινε, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θέλει η 8η ομάδα της Α2 ΕΠΣΗ να ανέβει που είναι ο Πήγασος.

Να θυμίσουμε ότι βάση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος οι Ασίτες δεν θέλησαν να προβιβαστούν και θα δηλώσουν συμμετοχή στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ το Μεταξοχώρι ναι μεν θα δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Αν πάντως δεν βρεθεί η 16η ομάδα... το πρωτάθλημα της Α1 θα γίνει με 15 ομάδες.

Οπότε για την ώρα οι ομάδες που έχουμε στην Α1 ΕΠΣΗ είναι οι:

ΑΕΚατσαμπά, Ρωμανός, ΠΑΟΚρουσώνα, Χερσόνησος, Γόρτυνα, ΟΦΑ, Μινωική, ΑΟ Τυμπακίου, Ανθεστίωνας, Τριτωνία, Βόνη, ΠΑΝΟΜ, Μαραθώνας, Μοίρες και Μεταξοχώρι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport