Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Χρ. Βασιλάκης: «Κακομαθημένα παιδιά οι Διοικούντες των ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ»

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 10:26 Γράφτηκε από τον
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Ο επί χρόνια παράγοντας και πρόεδρος της ομάδας της Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης σχολιάζει στο prismasport.gr το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και το αν μπορεί να γίνει με 16 ομάδες.

Ο κ. Βασιλάκης παρομοιάζει με «καυστικό» ύφος τους Διοικούντες των ομάδων, με «κακομαθημένα» παιδιά τα οποία όπως αναφέρει δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να τους τα προσφέρουν οι γονείς τους (εννοώντας την ΕΠΣΗ).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Οι διοικούντες των ομάδων που απαιτούν οποιαδήποτε όμιλο στη Α1 ερασιτεχνική κατηγορία με 16 ομάδες μου θυμίζουν "κακομαθημένα" παιδιά που δεν έχουν την ενσυναίσθηση και την ωριμότητα να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα οι γονείς τους δεν μπορούν να τους τα προσφέρουν διότι αδυνατούν. Στην προκειμένη περίπτωση κάποιες ομάδες βλέποντας τα σημάδια των καιρών και γνωρίζοντας τις πραγματικές δυνατότητες τους αποφάσισαν να συμμετέχουν σε κατηγορία όπου συμβαδίζει με μιά διαφορετική φιλοσοφία από πριν . Μοιραία οι ομάδες λιγοστεύουν,τι μπορεί να κάνει τώρα η ΕΠΣΗ; Μάλλον τίποτα, μπορεί όμως να πάρει τα μηνύματα και να ετοιμάζεται για εξορθολογισμό των κατηγοριών με τη νέα σεζόν και τι μπορεί πραγματικά να κάνει για να βοηθήσει τα σωματεία. Ας ευχαριστηθούμε λοιπόν το ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία θέλει και μπορεί ο καθένας και ας αφήσουμε "τσι πέρδικας το ζάλο"»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)