Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Φ. Χαλκιαδάκης: «Δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας, παρά την κοινή επιθυμία»

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 13:40 Γράφτηκε από τον
Φ. Χαλκιαδάκης: «Δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας, παρά την κοινή επιθυμία» Φ. Χαλκιαδάκης: «Δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας, παρά την κοινή επιθυμία»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Γόρτυνας παραχώρησε στο Prismasport.gr o Φάνης Χαλκιαδάκης.

Οπως εξήγησε και στις δηλώσεις του ο νεαρός κόουτς, παρά την κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν, έπρεπε να χωριστούν οι δρόμοι τους λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος.

Ο Φάνης Χαλκιαδάκης κατά τις δηλώσεις του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκε στον μεσσαρίτικο σωματείο τον 1,5 χρόνο, που βρισκόταν στον πάγκο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρόλο την κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί για (3) συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα της Γόρτυνας αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω προσωπικού προβλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια όπως τον κύριο Σαβουϊδάκη, τον κύριο Γαρεφαλάκη ,τον κύριο Φρυσούλη, τον κύριο Τυλλιανάκη και τον κύριο Γκουζιώτη όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί και να τους ευχηθώ να έχουν μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά γεμάτο υγεία με την ομάδα της Γόρτυνας.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ