Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επιτυχία της Δαμάστας έχει ονοματεπώνυμο!

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 22:40 Γράφτηκε από τον

Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ιστορία κάποιων συλλόγων και την αλλάζουν.


Έτσι και στην περίπτωση της Δαμάστας παρά το γεγονός ότι επί σειρά ετών την υπηρέτησαν με πίστη και αγάπη αρκετοί ικανοί παράγοντες αυτός που άλλαξε το ρου της ιστορίας του σωματείου του ιστορικού χωριού δεν ήταν άλλος από τον νυν πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη.

 

Ανέλαβε την ομάδα στην Β ΕΠΣΗ την σεζόν 2017-2018 και την οδήγησε στην άνοδο-επιστροφή μετά από ένα μεγάλο διάστημα στην Α2.

Αυτό για τον ισχυρό άντρα της ομάδας του Μαλεβιζίου  ήταν μόνο η αρχή καθώς ακριβώς την επόμενη αγωνιστική περίοδο κατάφερε να πάρει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία  στην πρώτη στην τάξη τοπική κατηγορία.

Για να έρθουμε στο αποκορύφωμα την φετινή χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και της ανόδου στην Γ΄Εθνική κόντρα σε ιστορικά σωματεία με ιδιαίτερο βάρος στο Ηρακλείωτικο ποδόσφαιρο.

Όλα τα παραπάνω μόνο τυχαία δεν ήρθαν.

Μέσα από αρκετά χρήματα, κόπο, οργάνωση , πάθος και διορατικότητα η Δαμάστα ανήκει πλέον στις εθνικές κατηγορίες.

Το γήπεδο της Δαμάστας είναι από τα πλέον σύγχρονα στην Κρήτη , με αποδυτήρια που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγόριων καθώς και εξαιρετικά δημοσιογραφικά θεωρεία.

Την φανέλα του σωματείου φόρεσαν ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλο όνομα στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπως Μ.Ρουμπάκης, Ανέστης Αναστασιάδης, Τάσος Τριανταφύλλου αλλά και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές με μακρά και επιτυχημένη πορεία στις εθνικές κατηγορίες αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στην ενημέρωση πραγματικά «έδωσε ρέστα» με ένα γραφείο τύπου που πραγματικά  λειτούργησε σε επαγγελματικά πρότυπα, με το Damasta tv να κάνει ακόμα και ζωντανές μεταδόσεις ανέβασε κατακόρυφα τον πήχη και βοήθησε το έργο των δημοσιογράφων.

Ακόμα ακόμα προσέλαβε ένα ποδοσφαιράνθρωπο τον Γιάννη Νικηφόρο που γνωρίζει από ποδόσφαιρο και βοήθησε πολύ την ομάδα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται τώρα.

Τέλος ο πρόεδρος της Δαμάστας έδωσε και ένα ανθρώπινο χρώμα στην προσπάθεια αυτή καθώς ήταν βασικός υποστηρικτής του «χαμόγελου του παιδιού» για το οποίο διοργάνωσε και τουρνουά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα