Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Περηφάνοι στη Δαμάστα για την κλήση του Μ. Παπαδάκη στην Εθνική Νέων!

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 16:28 Γράφτηκε από τον

Την υπερηφάνεια τους για την κλήση του Μάνου Παπαδάκη μέσω ανακοίνωσης θέλησαν να εκφράσουν στην Δαμάστα.

Ο Δαμαστιανός, Μάνος Παπαδάκης κλήθηκε στην Εθνική Νέων κάνοντας υπερήφανο τον πατέρα του Γ. Παπαδάκη (αντιπρόεδρο της Δαμάστας) και τον θείο του Αντώνη Παπαδάκη (πρόεδρος της Δαμάστας).

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Γιορτάζει η Δαμάστα, ένας Δαμαστιανός στην Εθνική Ελλάδας!

Η Δαμάστα σήμερα γιορτάζει καθώς ένα δικό της παιδί, ο Δαμαστιανός Μάνος Παπαδάκης, κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Εθνική Ομάδα Νέων U18. Είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, για την ομάδα της Δαμάστας, για όλη την τοπική κοινωνία αλλά και για όλο το Μαλεβίζι, που ένας Δαμαστιανός θα φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο. Ο Μάνος Παπαδάκης τα τελευταία χρόνια έλαμψε στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, όπου φέτος αγωνίζεται στην ομάδα Κ19 αλλά ήταν και βασικό στέλεχος των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2018.
Είναι ένα δικό μας παιδί καθώς η οικογένειά του είναι αυτή που κρατά τα ηνία του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας τα τελευταία χρόνια, καθώς ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης είναι θείος του και ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Παπαδάκης ο πατέρας του διεθνούς μας πλέον ποδοσφαιριστή.
Η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας, η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο φίλαθλος κόσμος με αισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας συγχαίρουν τον Μάνο Παπαδάκη και του εύχονται να έχει υγεία, να συνεχίσει την προσπάθειά του και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)