Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Χριστοφοράκης: «Μας λυπεί η κατάσταση, περιμένουμε να γεμίσουν ξανά οι Κυριακές μας με ποδόσφαιρο»

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:30 Γράφτηκε από τον
Γιάννης Χριστοφοράκης. Γιάννης Χριστοφοράκης.

Η πανδημία έχει επηρεάσει τα πάντα και βέβαια και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μπει για δεύτερη φορά στον πάγο.

Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν να είναι έξω από τα νερά τους, περιορισμένοι, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που αγαπούν, το οποίο δεν είναι άλλο από το να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Χριστοφοράκης στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr καταδεικνύει την πρωτόγνωρη κατάσταση εκφράζοντας τα άσχημα συναισθήματα που προκαλούν τα περιοριστικά μέτρα στους παίκτες.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολη για όλους. Η πανδημία έχει επηρεάσει τα πάντα και μέσα σε αυτά βρίσκεται δυστυχώς και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε το χόμπι μας και αυτό μας λυπεί πάρα πολύ διότι κανείς δε γνωρίζει μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η κατάσταση», υπογράμμισε.

Ο επιθετικός του Ανθεστίωνα ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο, όπου όπως επισημαίνει θα χρειαστεί νέος χρόνος προσαρμογής και προετοιμασίας μετά τη μεγάλη αποχή.

«Η διακοπή αυτή είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει όλες τις ομάδες, διότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής και προετοιμασίας , έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στον βαθμό ετοιμότητας που ήταν πριν τη διακοπή. Εύχομαι με τον ερχομό του 2021 να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να μπορέσουν να αρχίσουν ξανά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε οι Κυριακές μας να γεμίσουν ξανά από ποδόσφαιρο», τόνισε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport