Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Αφιέρωμα Prismasport.gr: Δίνει τόπο στα... νιάτα ο Ανθεστίωνας

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 10:30 Γράφτηκε από τον

Ο Ανθεστίωνας έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μία πολύ καλή ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ και φέτος ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος με… νέα συνταγή.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ανθεστίωνα. Αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, ενώ στην θέση τους αποκτήθηκαν άλλοι, ως επί το πλείστον νεότεροι παίκτες. Η ομάδα του Θραψανού κράτησε τους παίκτες που επιθυμούσε να κρατήσει και με τις νέες προσθήκες θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα ιδιαίτερο μείγμα. Ένα μείγμα με βασικό συστατικό τους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και δευτερευόντως τους πιο έμπειρους.

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους του Ανθεστίωνα να αφήσουν την… καθιερωμένη συνταγή και να πάνε σε κάτι καινούργιο. Μένει να δούμε αν τα αποτελέσματα θα τους δικαιώσουν. Πάντως τα πρώτα δείγματα γραφής στα φιλικά είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Όμως αν κάποιος είναι ειδικός στη διαχείριση και την ανάπτυξη νέων παικτών δεν είναι άλλος από τον τεχνικό της ομάδας, Μάριο Σηφάκη. Ο νεαρός προπονητής θα κάθεται για άλλη μία φορά στην άκρη του πάγκου του Ανθεστίωνα και ευελπιστεί σε ακόμα μία θετική πορεία υπό την καθοδήγηση του. Ο Σηφάκης με την εμπειρία του από την ακαδημία του Λίντο, αλλά και την παρουσία του στην Δόξα Ηρακλείου είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει το νεανικό σύνολο του Ανθεστίωνα σε νέες επιτυχίες.

Παράλληλα η διοικητική σταθερότητα που προσφέρει ο Κώστας Γιαννακάκης είναι βασικός πυλώνας των επιτυχιών του Ανθεσίωνα τα τελευταία χρόνια. Αυτό αναμένεται να γίνει και τη νέα χρονιά με τον Γιαννακάκη στη θέση του Προέδρου.

Όσον αφορά βαθμολογικούς στόχους σίγουρα η γρήγορη παραμονή αποτελεί τον πιο άμεσο, ωστόσο σε βάθος χρόνου το πιο σημαντικό θα είναι η βελτίωση και ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το Prismasport.gr σας παρουσιάζει τον Ανθεστίωνα της σεζόν 2019/20:

ΤΟ ΔΣ

Πρόεδρος: Κώστας Γιαννακάκης 

Αντιπρόεδρος: Κώστας Αγγελάκης 

Γενικός Γραμματέας: Νίκος Κριτσωτάκης 

Γενικοί Αρχηγοί: Kωνσταντίνος Γιουλάκης, Ιωάννης Μαυραντωνάκης, Νικόλαος Μελαδάκης

Ταμίας: Γεώργιος Χριστοφοράκης 

Μέλη: Ιωάννης Καπαρουνάκης, Δημήτριος Μαυραντωνάκης, Κωνσταντίνος Κελαράκης, Ηρακλής Δοξαστάκης, Μανόλης Μελαδάκης, Μηνάς Αραβιάκης και Γιάννης Χατζηνικολάκης

 

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Προπονητής: Μάριος Σηφάκης

Γυμναστής: Μανόλης Μαρκάκης

 

ΗΡΘΑΝ

Γιώργος Βασιλάκης

Γιώργος Σαρινάκης

Κωνσταντίνος Πλουμάκης

Γιάννης Παπαδάκης

Πέτρος Δαμιανάκης

Κωνσταντίνος Βαργιακάκης

Στέφανος Πύλιος

Μανώλης Κάββαλος

Μιχάλης  Θεοδωράκης

Πέτρος Ψαλιδάκης

Ζαχαρίας Κυριακάκης

Αντώνης  Παπαδάκης

Αντώνης Μεταξάκης

Γιώργος Στρατάκης

 

ΕΦΥΓΑΝ

Νίκος Μεμοτσέλα

Δημήτρης Γιαπεντζάκης

Μιχάλης Κεφάκης

Μανόλης Μιλάκης

Ανδρέας Κάτελας

Στέλιος Βιλανάκης

Γιώργος Μαραγκάκης

Γιώργος Γιαλυτάκης

Στέλιος Μιχελακάκης

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Χρονάκης Νίκος, Δαμιανάκης Πέτρος

Αμυντικοί

Βασιλάκης Γιώργος Κελαράκης Κώστας Μακρογιαννάκης Γιώργος Καλιακάκης Λευτέρης Δρακάκης Κώστας Πύλιος Στέφανος Κάββαλος Μάνος Τσομπανάκης Βασίλης Πλουμάκης Κώστας Κυριαλάκης Ζαχαρίας

Μέσοι

Παπαδάκης Αντώνης Καπαρουνακης Γιάννης Ανυφαντακης Γιάννης Στρατάκης Γιώργος Λιοδακης Κώστας Τρουλακης Νίκος Μελαδακης Μάνος Ψαλιδάκης Πέτρος Καλογεριδης Μάνος

Επιθετικοί

Θεοδωράκης Μιχάλης Πεχυνάκης Μάνος Φωτόπουλος Γιάννης Σφακιανάκης Νίκος Μεταξάκης Αντώνης

 

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για γηπεδο θραψανου

Γήπεδο Θραψανού

 Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)