Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Δ. Βολονάκης: «Προτεραιότητα στην οργάνωση και μετά να κάνουμε την υπέρβαση»

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 17:00 Γράφτηκε από την

Της Κατερίνας Σγουρού

Ο Δημήτρης Βολονάκης και ο Αλμυρός όπως είναι γνωστό έδωσαν ξανά τα χέρια και θα συνεργαστούν και την επόμενη χρονιά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Η δουλειά του και τα εξαιρετικά αποτελέσματα αυτής δεν θα μπορούσαν να μην αφήσουν ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ομάδας του Γαζίου, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν για άλλο έναν χρόνο την τεχνική ηγεσία.

Ο έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει μέλος και της νέας εποχής του Αλμυρού, ο οποίος άλλαξε χέρια και ισχυροποιήθηκε με δυνατή διοίκηση. Τεχνικό τιμ και Δ.Σ ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια για να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο ανταγωνιστικό σύνολο που σταδιακά θα αλλάξει επίπεδο όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά μπαίνοντας σε επαγγελματικά πρότυπα στον τομέα της οργάνωσης.

Ο Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στο Prismasport.gr για την ανανέωση της συνεργασίας και για τους στόχους που έθεσαν με τη διοίκηση.

«Είμαι ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Αλμυρό αλλά κυρίως από το ότι εκτιμήθηκε το περσινό μου έργο από την νέα διοίκηση. Έχω την χαρά να συνεργαστώ πάλι με ανθρώπους που πορεύτηκα πέρσι συν τα νέα μέλη όπου όλοι τους είναι αξιόλογοι επιχειρηματίες και ως άνθρωποι προκειμένου να κάνουμε βήματα σταθερά κυρίως ως προς την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας ώστε ο Αλμυρός να αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα», τόνισε.

Ο σχεδιασμός ξεκινάει με καθυστέρηση σύμφωνα με τον ικανό προπονητή, ωστόσο με προσεκτικές κινήσεις θα χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και φέτος.

«Η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάμε λίγο καθυστερημένα την επάνδρωση της ομάδας όμως θεωρώ πως με προσεκτικές κινήσεις θα κάνουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό πρωταγωνιστώντας και φέτος . Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός μιας και έχουμε πολλά σημαντικά κομμάτια να φτιάξουμε ως σύλλογος προκειμένου να μπουν οι βάσεις για μελλοντική άνοδο της ομάδας. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει σε σχέση με πέρσι όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα με βάση κάποιους έμπειρους παίκτες χωρίς πάλι να παραβλέπουμε τους νεότερους σε ηλικία, μια ομάδα που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε αλλά επαναλαμβάνω πως πρέπει να σταθούμε αρχικά σε θέματα οργάνωσης και μετά να κοιτάξουμε την υπέρβαση. Τα μηνύματα της περσινής πορείας μας εισπράχθηκαν θετικά κι αυτό είναι το μεγαλύτερο για μένα κέρδος. Ο Αλμυρός και κατ επέκταση το Γάζι έχουν μια τεράστια δυναμική και με την συμπλήρωση αυτών των αξιόλογων ανθρώπων όπως και με την κοινωνία του Γαζίου πιστεύω πως μεσοπρόθεσμα ο Αλμυρός θα δείξει πως αλλάζει επίπεδο μεγαλώνοντας με τον χρόνο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά μπαίνοντας σε επαγγελματικά πρότυπα», υπογράμμισε.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)