Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Αφαίρεση βαθμών στην Κέρκυρα λόγω προσφυγής του Γενιτσαρίδη!

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 13:35 Γράφτηκε από τον
ΜΑΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ

Αφαίρεση έξι βαθμών για την ομάδα της Κέρκυρας λόγω οφειλής σε δυο ποδοσφαιριστές!

Ένα εξάμηνο βρέθηκε στην ΠΑΕ Κασσιόπη- Κέρκυρα ο Μάνος Γενιτσαρίδης (από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους), πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Αλμυρού. 

Ο 23χρονος μπακ είχε καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του... και βγήκε απόφαση που τιμωρεί την ομάδα της Κέρκυρας με αφαίρεση βαθμών (-3). Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής αξιώνει το ποσό των 10.389.35 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι οι Φαίακες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 όντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γεωργίου Ντάσιου του Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γιάγια Μπανανά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Εμμανουήλ Γενιτσαρίδη του Γεωργίου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 505/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των δέκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα Ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (10.389,35) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Νικολάου - Σπυρίδωνα Κρητικού του Βασιλείου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 506/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων έντεκα Ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (41.011,45) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Ζίκο Ρενάτο του Γιόρτζι, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 148/2020 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των τριών χιλιάδων διακοσίων ογδόντα τριών Ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (3.283,29) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)