Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Αλμυρός: Τρεις σερί νίκες και μέσα στον στόχο της ανόδου

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 10:20 Γράφτηκε από την

Ο Αλμυρός με τρεις σερί νίκες επί της Μινωικής (2-0), του ΟΦΑ (0-1) και του Ανθεστίωνα (3-1) μπήκε για τα καλά ξανά στον χορό της διεκδίκησης της ανόδου.

Στην ομάδα του Γαζίου δεν χάνουν την αισιοδοξία τους ούτε για την κορυφή, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, με τη Δαμάστα να προπορεύεται με 8 βαθμούς διαφορά. Ωστόσο όπως είναι γνωστό και η δεύτερη θέση δίνει ένα εισιτήριο με πλέι-οφ ή χωρίς για τα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄Εθνική με τη συμμετοχή των δευτεραθλητών από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Ο Αλμυρός στη συνέχεια έχει δύο αποστολές εκτός έδρας με τις Μοίρες και την Τριτωνία, δύο δύσκολα ματς, στα οποία στοχεύει να συνεχίσει το σερί και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να εδραιωθεί σε πρώτη φάση στη δεύτερη θέση, περιμένοντας στραβοπατήματα της Δαμάστας.

Η προσπάθεια στο Γάζι συνεχίζεται με τους ιθύνοντες του σωματείου να εξακολουθούν να δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και να μην έχουν παρεκκλίνει ούτε στιγμή από τον αρχικό τους στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο του Αλμυρού στη Γ΄Εθνική. Επίσης η οργάνωση πλέον και στις Ακαδημίες είναι υψηλού επιπέδου με τα νεαρά παιδιά να δουλεύουν κάτω από άριστες συνθήκες με σκοπό η ομάδα του Γαζίου να συνεχίσει να αξιοποιεί ταλέντα και να τα προωθεί στη μεγάλη ομάδα.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)