Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Έμειναν στο μηδέν ΑΕΚ και Μινωική

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 17:22 Γράφτηκε από τον

  ΑΕΚ Di Babbo Climatecnica και Μινωική έμειναν στο 0-0 στον Καρτερό και μοιράστηκαν βαθμούς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ " Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε κλασσικές ευκαιρίες να προηγηθεί με τον Κοκκινάκη στο 10' και τον Στεφανάκη στο 20'.

Η συνέχεια ίδια με τους γηπεδούχους να δημιουργούν φάσεις για γκολ και την Μινωική να κρατάει αμυντική στάση σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Περνώντας στο δεύτερο μέρος η δυστοκία της ΑΕΚ συνεχίστηκε καθώς από το 60' και έπειτα δημιούργησε ουκ ολίγες φάσεις όμως καμία δεν μετατράπηκε σε γκολ.

Συγκεκριμένα Σπύρου, Κοκκινάκης, Νικολάου, Καλαμιώτης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αμπατζή ο οποίος  ήταν σε εξαιρετική ημέρα σήμερα.

Η Μινωική προσπάθησε να σκοράρει με τον Άντι Νικολάε, αλλά ο Κώστας Λιουδάκης ήταν εκεί όταν τον χρείαστηκε η ομάδα του.

Στο 85΄ ο Καμαράτος που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο 20 λεπτά νωρίτερα χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο Γεν. Αρχηγός της Μινωικής Ν. Διλβόης να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για εξετάσεις.

ΑΕΚΑΤΣΑΜΠΑ: Λιουδάκης, Κάββαλος, Ζηρδέλης, Τσίχλας, Τ. Καραφωτίας, Π. Νικολάου, Καλαμιώτης, Κοκκινάκης, Σπύρου, Στεφανάκης (60' Λιακάκης), Νικολάου (75' Τάγγινης)

ΜΙΝΩΙΚΗ: Αμπατζής, Χατζηδημητρίου (30 λ.τ Βαρδονικολάκης), Ψαρράς, Στεφανής, Τσαμπουράκης, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης, Στακάκης, Σταυρουλάκης (65' Καμαράτος, 85' Καρούζος), Νικολάε, Νικηταράς (80' Αρτίν)

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)