Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

To μήνυμα του Κ. Κακαβελάκη για την αποχώρηση του Γ. Στεφανουδάκη από τον ΟΦΗ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 09:53 Γράφτηκε από τον

Το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Γιώργου Στεφανουδάκη από το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ μετά από 28 χρόνια έστειλε ο επί χρόνια συνεργάτης του στο ιατρικό τιμ της ομάδας Κυριάκος Κακαβελάκης. 

Ο γνωστός ορθοπαιδικός που πλέον είναι επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Απόλλωνα Λεμεσού και διαπρέπει σαν επιστήμονας στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια έκανε το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του Γιώργου Στεφανουδάκη το οποίο έχει την δική του ξεχωριστή σημασία. 

"Έκπληξη, λύπη, αναθυμήσεις αλλά και απορία μου δημιούργησε η ανακοίνωση αποχώρησής σου από τον ΟΦΗ, φίλε και δάσκαλέ μου Γιώργο Στεφανουδάκη.

Έντονα τα συναισθήματα, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... Είναι οι στιγμές που αφενός μεν η ψυχρή λογική και αφετέρου η ψυχρότητα των συμπεριφορών που αρέσκεται στις μέρες μας το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υποκύπτουν μπροστά στην πληθωρική παρουσία σου και στην σχεδόν τρεις δεκαετίες αέναη προσφορά σου.

Δράττομαι της ευκαιρίας, ακόμη μία φορά, να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου πρόσφερες από το 1997 που γνωριστήκαμε και ιδιαίτερα για τα εφόδια και τις εμπειρίες που είχα την ευκαιρία να αποκομίσω κατά την διάρκεια της υπέροχης 8ετίας που ήμουν συνεργάτης σου στην ομάδα και στην κλινική.
Παρότι συνηθίζουμε να λέμε ότι στην ζωή ένας κύκλος κλείνει και κάποιος άλλος ανοίγει, θεωρώ – ό,τι και αν πιστεύεις εσύ – πως ο δικός σου στον ΟΦΗ... δεν μπορεί να κλείσει!

Να είσαι πάντα καλά!

(Παρότι δεν γνωρίζω, αφού είμαι πλέον μακριά, μου προκαλεί απορία πώς δεν βρέθηκε τρόπος να παραμείνει – έστω και μέσα σε ¨βιτρίνα”... - το πολυτιμότερο συστατικό του έμψυχου δυναμικού του ΟΦΗ...)" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)