Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Πάει Πολωνία με την ΑΕΚ ο Γιακουμάκης και αποφασίζει μέσα Ιουλίου ο Καρντόσο

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 16:22 Γράφτηκε από τον

Τουλάχιστον τρείς εβδομάδες ίσως και ένα μήνα θα πρέπει να περιμένουν στον ΟΦΗ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της ανανέωσης του δανεισμού του Γιώργου Γιακουμάκη από την ΑΕΚ η της αγοράς του από την Ένωση. 

Στη συμφωνία των δύο πλευρών που έγινε πέρυσι τον Ιανουάριο υπάρχει και ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή που δεν είναι τόσο υψηλή αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα σε ότι αφορά τον 25χρονο επιθετικό. 

Και αυτό γιατί ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Γιακουμάκης θα ταξιδέψει κανονικά στις αρχές Ιουλίου στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την ΑΕΚ και εκεί θα κρίνει ο Καρντόσο κατά πόσο μπορεί να του φανεί χρήσιμος για τη νέα χρονιά. 

Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει μείνει με καθαρό φορ μόνο τον Λιβάϊα και τον Γιακουμάκη και κατά συνέπεια η παρουσία του Ηρακλειώτη επιθετικού έστω και στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας κρίνεται απαραίτητη κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει να περιμένει αρκετά αν θέλει να τον κάνει δικό του είτε αγοράζοντας τα δικαιώματα του είτε ανανεώνοντας το δανεισμό του από την ΑΕΚ. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)