Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Στην πόρτα της εξόδου και ο Ποτουρίδης

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:15 Γράφτηκε από τον

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις παικτών από τον ΟΦΗ και συνάμα να αρχίσουν να ανακοινώνονται και οι πρώτες μεταγραφές που βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο και αφορούν κυρίως παίκτες από το εξωτερικό με τους οποίους η κρητική ομάδα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Από τον ΟΦΗ ήδη έχουν αποχωρίσει συνολικά 9 ποδοσφαιριστές που είτε δεν υπολογίζονταν είτε δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαια τους και σύντομα όλα δείχνουν ότι θα γίνει διπλάσιος ο αριθμός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr o επόμενος που βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης. 

Ο Ποτουρίδης είναι μαζί με τον Δερμιτζάκη πλέον οι μοναδικοί παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν στις 30 Ιουνίου και δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν η θα φύγουν. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ προβληματίστηκαν αρκετά με το θέμα Ποτουρίδη καθώς στο αρχικό πλάνο ήταν να αποκτηθούν δύο στόπερ μετά την αποχώρηση Μιχόγιεβιτς και Κομεσίδη και την τοποθέτηση του Γιαννούλη ως κεντρικού αμυντικού αλλά τελικά όλα δείχνουν πως και ο Ποτουρίδης παρά το ότι έπαιξε σε αρκετά ματς βασικός δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)