Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το νέο χρόνο οι μεταγραφές στον ΟΦΗ

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 20:28 Γράφτηκε από τον

Οι πρώτες ημέρες του 2021 φαίνεται ότι θα φέρουν και τις πρώτες μεταγραφικές ενισχύσεις στον ΟΦΗ ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού που ανοίγει επίσημα την 1η Ιανουαρίου. 

Στην κρητική ομάδα έχουν ξεκαθαρίσει τις βασικές τους επιλογές για την θέση του φορ και του παίκτη που θέλουν να αποκτηθεί στη μεσαία γραμμή ενώ δεν αποκλείεται αν υπάρξει τελικά αποχώρηση του Γιάννου από την ομάδα να γίνει και δεύτερη προσθήκη σέντερ φορ. 

Ο Κουλούρης το όνομα του οποίου σας αποκάλυψε πρώτο το Prismasport.gr είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του ΟΦΗ όμως παρά την πτωτική πορεία στην καριέρα του 24χρονου ποδοσφαιριστή το κασέ του την δεδομένη χρονική στιγμή ακόμα και για δανεισμό είναι δύσκολο να καλυφθεί από τον ΟΦΗ χωρίς να αποκλείεται πάντως τιποτα αφού δεδομένα ο ποδοσφαιριστής ταιριάζει σε αυτό που θελουν στην κρητική ομάδα για τη θέση του σέντερ φορ. 

Επίσης θα πρεπει να τονίσουμε ότι θέμα απόκτησης του Κουλούρη όπως γράφτηκε σε μερίδα του τύπου επί της ουσίας ούτε υπήρξε , ούτε φαίνεται ότι θα υπάρξει ποτε΄. 

Ο ΟΦΗ όπως έχουμε ξαναγράψει θα προχωρήσει στην απόκτηση 2-3 ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε θέσεις που πονάει αλλά δύσκολα οι προσθήκες αυτές θα γίνουν αυτή την εβδομάδα και μάλλον πάμε για το παιχνίδι μετά τον Παναιτωλικό για την ενίσχυση της κρητικής ομάδας. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα