Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Τζ. Ντε Γκούζμαν: Πρέπει να επιστρέψω σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 14:02 Γράφτηκε από τον

Για τις πρώτες του εν Ελλάδι εντυπώσεις μίλησε ο Τζόνοθαν Ντε Γκούζμαν στο OPEN, όπου ο Ολλανδός χαφ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ, που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον ΟΦΗ.

«Οταν έφτασα στο νησί ήταν κάτι που το άκουγα παντού. Ο Γκέραρντ είναι ένας μύθος.. Είναι πολύ ευχάριστο το ότι ένας Ολλανδός έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον ΟΦΗ, είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας και εύχομαι οι φίλοι του ΟΦΗ να αγαπήσουν έναν ακόμα Ολλανδό στο γήπεδο».

Για τον ίδιο ο 33χρονος διεθνής χαφ σχολίασε μεταξύ άλλων πως «νιώθω πολύ καλά, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή και για αυτόν τον λόγο η προσαρμογή μου ήταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Θέλω να βοηθήσω. Πρέπει να συνεχίζουμε το πλάνο μας. Προσπαθούμε να παίξουμε total football και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, μια ομάδα που τώρα χτίζεται και πρέπει να ωριμάσει. Πρέπει να επιστρέψω σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσω. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, έχω πίστη στις δυνατότητες μου και χρειάζεται χρόνος».

Πηγή: gazzeta.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport