Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Ο καλός Σακόρ ανεβάζει τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 17:54 Γράφτηκε από τον

Ο Βαγιέμπα Σακόρ έκανε ένα εξαιρετικό ματς χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέδειξε ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. 

Η έλευση του Ντε Γκούζμαν και του Μπαλογιάννη συν την παρουσία Νέιρα, Ναμπί και Μεγιάδο έχει ανεβάσει αρκετά τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή της ομάδας και ο χθεσινός Σακόρ σαφώς και δικαιούται μια θέση στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ. Αυτό που λείπει από τον Νορβηγό μέσο είναι η διάρκεια στην απόδοση του κάτι που μπορεί να βρει μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. 

Το να βρουν μια κοινή συνιστώσα ΟΦΗ και Σακόρ είναι κάτι που θα κάνει καλό και στις δύο πλευρές καθώς το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ίδιος έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά. 

Ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι προσπάθησε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι αλλά δεν ικανοποιήθηκε από τις οικονομικές προτάσεις που είχε και για να βάλει λεφτά στο ταμείο του από τον Σακόρ θα πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο συζητήσεων με τον παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και αν πουληθεί στη συνέχεια να βγουν και οι δύο πλευρές ωφελημένες. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Σακόρ αποτέλεσε την πιο δαπανηρή μεταγραφή του ΟΦΗ επί εποχής Μπούση πληρώνοντας την Γκέτενμποργκ για να τον αποκτήσει. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport