Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Αποκλειστικό Prismasport: Πάει για την έκπληξη με Χέβελ στη μεσαία γραμμή

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 18:19 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι ψάχνεται για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να δώσει ποιοτικές λύσεις στις θέσεις 8 και 10 και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Έκτορ Χέβελ. 

Ο 24χρονος μέσος που παίζει με την ίδια ευχέρια τόσο στην θέση 8 όσο και στη θέση 10 αλλά και σαν αριστερός μέσος αν χρειαστεί , τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Α.Ε.Κ Λάρνακας και ήταν συμπαίκτης με τον Απόστολο Γιάννου που τον γνωρίζει πολύ καλά. 

Ο Χέβελ είναι Ολλανδός αλλά έχει και Ισπανικό διαβατήριο και έμεινε ελεύθερος όπως και ο Γιάννου από την Α.Ε.Κ Λάρνακας. Ο ΟΦΗ δεν είναι η πρώτη ομάδα απο την Ελλάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του καθώς πέρυσι το όνομα του έπαιξε πάρα πολύ για τον Άρη αλλά την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του, ενώ φέτος ακούστηκε στις αρχές του καλοκαιρού ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό λόγω και του Τσάβι Ρόκα που τον ξέρει πολύ καλά καθώς ήταν αυτός που τον πήγε στην Κυπριακή ομάδα. 

Πέραν της Α.Ε.Κ Λάρνακας με την οποία σε 2,5 χρόνια παρουσίας είχε 100 συμμετοχές και 8 τέρματα ο Χέβελ έχει αγωνιστεί επίσης για 2,5 χρόνια στην Ντε Χάαγκ ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ολλανδίας. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πέραν του Χέβελ ο ΟΦΗ έχει στο μπλοκάκι του ακόμη 1-2 περιπτώσεις που εξετάζει για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής με τις εξελίξεις να έρχονται μέσα στα επόμενα 24ωρα από την στιγμή που οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. 

Δείτε ένα σχετικό βίντεο από στιγμές του Έκτορ Χέβελ σε Ολλανδία και Κύπρο 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport